Αναζήτηση
Τηλ. Παραγγελίες 210-7101459
Filters
Blog Options

__________

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Ελλάδα : 2310-720111

Κύπρος : 220 20034

Close

Επιστροφές & Αλλαγές

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ως πελάτης της fashionmart έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε προϊόντα που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εάν δεν σας κάνει το μέγεθος, αν η επιλογή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή αν το προϊόν είναι ελαττωματικό.

  • Όσα προϊόντα ανήκουν στις προσφορές ή στις εκπτώσεις δεν επιδέχονται αλλαγής.

Προκειμένου να αποφύγετε τα έξοδα της επιστροφής, σας προτείνουμε να σκεφτείτε κάποιες εναλλακτικές, όπως να χρησιμοποιήσετε το προϊόν ως δώρο για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τα έξοδα σε πιθανή περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και ισούνται με την τιμή που ορίζει η courier της επιλογής σας. Η αλλαγή ή η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για να γίνει αποδεκτή από την εταιρεία μας.

  • Παρακαλώ διαβάστε τα ακόλουθα για να πραγματοποιήσετε μία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:

Σε κάθε μας αποστολή εσωκλείεται το παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη), καθώς και μια φόρμα επιστροφής. Συμπληρώνετε την παραπάνω φόρμα, δηλώνοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, το ονοματεπώνυμο σας, τα προϊόντα που επιστρέφετε, συνοδευόμενα από το λόγο της επιστροφής (π.χ. μικρό μέγεθος), καθώς και τα προϊόντα με τα οποία θέλετε να αντικατασταθούν τα επιστρεφόμενα.

Τα προϊόντα αντικατάστασης πρέπει να είναι ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας από τα επιστρεφόμενα. Εάν το μέγεθος/νούμερο είναι λάθος γράψτε μας το σωστό για αντικατάσταση. Εάν νομίζετε ότι υπάρχει ελάττωμα παρακαλώ γράψτε μας λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Εάν νομίζετε ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά που πραγματοποιήσατε, έχετε περαιτέρω το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που θα αγοράσετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με ένα διαφορετικό προϊόν.

Το ρούχο ή το αξεσουάρ δεν πρέπει να έχει πλυθεί ή να έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής. Oι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εάν αποδεικνύεται ότι το ρούχο ή το αξεσουάρ έχει χρησιμοποιηθεί η αλλαγή ή επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα επιστραφεί με χρέωση του πελάτη.

Η συσκευασία της αποστολής πρέπει να είναι ασφαλής, ώστε να προληφθούν τυχόν φθορές κατά την μεταφορά. Η εταιρεία μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Στην περίπτωση αλλαγής, μόλις η εταιρεία μας λάβει αίτημα αλλαγής ή επιστροφής, παραλάβει το ή τα προϊόντα πίσω στην έδρα της και εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η εταιρεία μας θα σας αποστείλει τα προϊόντα που έχετε ζητήσει προς αντικατάσταση, εντός 5 ημερών.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η κατάθεση θα γίνετε σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Συνεπώς σας παρακαλούμε να αναγράφετε στη φόρμα επιστροφής τον αριθμό λογαριασμού σας (ΙΒΑΝ), την τράπεζα στην οποία διατηρείτε τον λογαριασμό, καθώς και το όνομα του δικαιούχου.

  • Τα έξοδα της επιστροφής των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για λόγους ασφαλείας πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο το οποίο η παραγγελία που είχατε πραγματοποιήσει.